Ashley Biden ‘zingt Als Een Kanarie’ In Elite Pedophile Investigation Angel-Wings (2024)

Drie jaar geleden schepte Klaus Schwab op dat het World Economic Forum en hun globalistische belanghebbenden de totale controle over de mondiale politiek en het entertainment hadden overgenomen en dat ze tegen het jaar 2030 een totale dominantie over het menselijk ras zouden bereiken.

Helaas voor Schwab en zijn dystopische visie op openluchtgevangenissen, verminderde bevolkingsdichtheid en de decriminalisering van pedofilie zijn de afgelopen drie jaar niet volgens plan verlopen.

In feite zijn ze een ramp geweest voor de globalisten. De mensen in de wereld worden langzaam maar zeker bewust van de waarheid en volgens onderzoekers staat de elite pedofielenbende die in Washington DC opereert op het punt te worden ontmaskerd.

De elite pedofielenbende die actief is in Washington DC en Hollywood staat op het punt ten onder te gaan, volgens een onderzoeker die onthult dat Ashley Biden en Melinda Gates “zingen als kanaries” in het onderzoek met hoge inzet dat de wereld zal choqueren.

Terwijl Melinda Gatesabruptde Gates Foundation verlaat en Ashley Biden tegenover een rechterbevestigtdat haar vader een roofzuchtige pedofiel is die op zijn eigen dochter jaagde, lijkt het erop dat insiders uit de industrie, zoals Katt Williams, gelijk hadden toen ze waarschuwden dat 2024 het jaar was waarin de hele elite De pedofielenpiramide zou van binnenuit vernietigd worden.

We bevinden ons nu in mei 2024, nog niet eens halverwege het jaar, en onthullingen over de verdorven seksuele lusten van de elite in DC en Hollywood komen steeds sneller.

Vorige week werd Hollywood-schrijver en producer Herschel Weingrodbetrapt opeen ontmoeting met een meisje waarvan hij dacht dat het minderjarig was. Herschel is een Hollywood-veteraan die onder meer de films Kindergarten Cop, Twins, Falling Down en Trading Places schreef. Hij zei dat ze alleen maar pizza gingen halen.

Vergis je niet: Hollywood wemelt van de verdorven pedofielen die graag pizza halen met minderjarige kinderen. Maar DC is zelfs nog erger.

De reguliere media bespotten Trump omdat hij Hannibal Lector noemde tijdens zijn bijeenkomst in New Jersey deze week, maar zoals gewoonlijk laten ze de context achterwege.

Volgens onderzoekers is Trump volledig op de hoogte van de waarheid over Biden, Hillary Clinton, Human Abedin en de hele pedofielenring in DC.

Als hij zegt dat Hannibal Lecter niet zo’n slechterik is, verwijst hij rechtstreeks naar de beruchte Clinton-snuiftape die leidde tot de zogenaamde ‘zelfmoorden’ van negen NYPD-agenten – en er komen er nog steeds bij.

Wat kan er zo verontrustend zijn dat negen geharde onderzoekers van de NYPD in korte tijd aan hun einde kwamen? Het heet Frazzledrip, er zitten overal vingerafdrukken van Hillary Clinton op, en volgens onderzoekers is de wereld nog niet klaar voor de waarheid over wat het bevat.

In 2020 vroeg een verslaggever aan Trump of hij in het geheim de wereld aan het redden was van een satanische sekte van pedofielen en kannibalen. De reactie van de president was veelzeggend.

Nu president Trump spreekt over Hannibal Lecter, de fictieve seriemoordenaar die de gezichten van mensen heeft afgevreten, is het de moeite waard eraan te denken dat onderzoekers van de NYPD het bestaan ​​hebben bevestigd van een video waarin Hillary Rodham Clinton en haar assistent Huma Abedin precies hetzelfde deden.

Plotseling zijn de herhaalde verwijzingen van Trump naar Hannibal Lecter en ‘de echte’ een stuk logischer.

2024 zal het jaar zijn waarin de mondiale elite wordt ontmaskerd als de psychopaten en geesten die ze werkelijk zijn.

En het zijn niet alleen Washington DC en Hollywood. Het is ook Davos.

Pascal Najadi, de zoon van de medeoprichter van het World Economic Forum, werktuitgebreid samen met aanklagersin de zaak misdaden tegen de menselijkheid tegen sleutelfiguren van de mondiale elite, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid bij het World Economic Forum, de VN en de WHO dat hun diplomatieke onschendbaarheid op het punt staat te worden ingetrokken en dat er arrestatiebevelen zullen worden uitgevaardigd.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar voor de meerderheid een hel gemaakt, maar we hebben ons sterk gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één blootgelegd.

Onze misbruikers zijn in een hoek gedreven en hun dag van afrekening staat voor de deur.

Bron

Gerelateerde berichten:

FRAUDULEUZE PRESIDENT BIDEN Joe Biden begint onsamenhangend te mompelen over de uitlopers van de Himalaya tijdens de viering van Pedo-verdedigerPast Life Investigation (films)Pedophile man marries a 6 year old girl. This is the norm in Afghanistan.Kat zingt de blues

14 mei 2024Laatste update: 14 mei 2024

3 minuten lezen

Ashley Biden ‘zingt Als Een Kanarie’ In Elite Pedophile Investigation Angel-Wings (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6017

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.